Oppdatert informasjon på Mgetas venners nettside

Prosjektene til Mgetas venner og Mgetas Orphan Education Foundation i Mgeta endrer seg over tid. Organisasjonene prøver og feiler, lærer forhåpentligvis av erfaringene og endrer virksomhetene. Geiteprosjektet fortsetter, men er i dag av lite omfang og av liten betydning i forhold til skogslandbruk med fokus på produksjon av kaffe, avocado og macadamia. Hjelp til selvhjelp er fremdeles filosofi og overordnet drivkraft for innsatsen til organisasjonene.

Vi har nå ordnet årsmeldingene kronologisk fra 2015 til 2021 under Årsrapporter som tredje punkt under overskriften Innlegg til høyre på hovedsiden. Her får du oversikt over utviklingen i Mgetas venner og prosjektene fra år til år. Videre har vi justert tekst og innhold på hovedsiden slik at den samsvarer bedre med hva som skjer i venneforeningen i dag.

Ellers gjentar vi oppfordringen om å gi støtte til ny Landcruiser som vi kjøper inn så snart vi har nok midler, se oppslaget under med oppfordring om at «Solomon bør helst overleve». Vi minner også om at det nye senteret i Luale kan gi kost og losji til grupper som ønsker å besøke Mgeta. Kontakt Erling på 92617453 om du er interessert.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s