Solomon bør helst overleve

Solomon og Solveig-bilen. Denne gang er Solomon i god behold, så vidt.

Midlene Mgetas venner samler inn går uavkortet til prosjektene i Mgeta. Vi har ingen store organisasjoner eller pengesekker i ryggen. Det fører til at investeringer i nødvendige driftsmidler gjerne utsettes. Av og til for lenge. Fra februar til mars har vi hatt tre ulykker med den såkalte Solveig-bilen. Bremsene svikter. I februar endte det i grøfta, heldigvis et stykke unna stup. To ganger i mars har bilen gått rundt, en gang kast i kast, men heldigvis uten alvorlige personskader. Vi trenger 100.000 til en brukt, men solid Landcruiser. Vi forhandler med selgere, men mangler foreløpig penger. Erling forsøker å løse ut 50.000,- fra sin konsulentkonto på universitetet til formål for sikker transport av studenter på utenlandspraksis og sikkert feltarbeid for forskning. Det er usikkert om utløsning er mulig. I alle tilfelle trengs mer penger. Har du en rik onkel eller penger du ikke aner hva du skal gjøre noe noe med, merk bidraget Landcruiser og send til Mgetas venners konto, 1254.62.24838.

 

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s