Solidaritetsaksjon bærer frukter

I november hadde elever og lærere ved Tokke skule i Dalen en aksjonsdag med kafe og salg av produkter elevene har laget selv. Inntektene, mer enn 46.000 kr, gikk til kjøp av 20 mål jord for jentene på internatet ved Tchenzema ungdomsskole. Jentene lærer å dyrke kaffe, avocado og macadamianøtter. For salg av avlingen kan de kan betale for mat og oppholdsutgifter på internatet og mere til. I tillegg lærer de å lage og lade biokull med urin, å kompostere og å nytte nitrogenhentende dekkplanter for å bedre jordas fruktbarhet.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania, Entreprenørskap. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s