Kjøp av lastebil, NÅ!

Det levende universitetet vokser fram, men trenger flere murstein for å reise seg

Frakt av byggematerialer til det indre av Ulugurufjellene er dyrt med leid lastebil. Siden vi trenger murstein fra Morogoro til det nye entreprenørskapsbygget, som vi i all beskjedenhet kaller Det levende universitetet, har vi kjøpt brukt lastebil på kreditt, siden kontoen vår skranter. Lastebilen vil også brukes til å frakte ulike innsatsmidler til prosjektene i Mgeta, og til transport av produserte varer til Morogoro.

Vi trenger penger NÅ, helst i løpet av helgen. Får vi inn 12.000 i tillegg til de 4.000,- vi har på folkefinansieringsprosjektet, kan Solomon betale første avdrag i tide. Bli med, gå inn på https://culturaflokk.no/prosjekt/et-levende-universitet-i-mgeta/91d40c3f-8e68-4d77-ab80-e30568d56a75 og gi et bidrag!

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s