Folkefinansieringen av entreprenørskapssenteret i Luale

Mgetas venner satte 80.000 kroner som mål for folkefinansieringen av senteret for entreprenørskap i Luale i Mgeta. I forbindelse med gaver fra feiringen av to 60-årsdager og annen støtte er det de siste dagene kommet inn mer enn 34.000 kroner på siden for folkefinansiering og 7.000 på kontoen til Mgetas venner. Vi er mer enn halvveis.

Tusen takk for all støtte, som Mgetas venner er svært fornøyd med! Hver krone går direkte til byggeprosjektet, intet til administrasjon. Det er fremdeles mulig å støtte, enten gjennom folkefinansieringen på http://fnd.uz/Mgeta eller ved å betale til kontoen til Mgetas venner: 12546224838. Merk innbetalingen: Senteret i Luale

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s