Prosjektene i Uluguru-fjellene er Cultura Gavefonds innsamlingsaksjon 2016

CulturaCultura Gavefond har valgt våre prosjekter som mål for innsamlingsaksjonen 2016.  Mgetas Venner er både stolte og takknemlige! Vi håper bidragene kan dekke det vi mangler for å oppføre ny bygning med lokaler for entreprenørskap og opplæring i Luale, men også til andre prosjekter du ser på nettsiden. Fortell gjerne venner og bekjente om aksjonen, nettsiden og prosjektene våre. Del gjerne også artikkelen om Mgetas Venner i Pengevirke nr. 1 2016, s. 18-20. Du kan laste ned tidsskriftet gjennom lenken: Pengevirke

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Norge. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s