Verdens skolemelkdag – 25. september

BildeI dag er det ‘World School Milk Day’ – verdens skolemelkdag. FN’s organisasjon for mat og jordbruk, FAO, jobber aktivt for at flere barn skal få tilgang på melk på skolen. Skoler verden over setter i dag fokus på viktigheten av å drikke melk i skolen. Vi er glade for å bidra til at flere barn i Tanzania får tilgang til melk på skolen, som bedrer både ernæringen og skoleprestasjonene til elevene. Vi vil benytte denne muligheten til å takke for all støtten vi får fra ulike hold.

Vi kan nå også fortelle at vi har fått pengestøtte fra konsulentfirmaet PwC (www.pwc.no) til aktiviteter rundt skolemelk-programmet vårt. Vi planlegger å utvide til en ny skole i Mgeta, og organisere ulike arrangementer for å sette fokus på godene ved å drikke melk.

Under ser du bilder fra skolen i Nyadira når barna får og drikker yoghurt.

Bilde

BildeBildeBilde

 

Dette innlegget ble publisert i Skolemat og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s