Cecilie – Ny prosjektmedarbeider

Cecilie Dyngeland har tatt over Helene sin stilling som Fredskorpser ved Sokoine Universitet. Fredskorpset er en norsk organisasjon støttet av utenriksdepartementet som tilrettelegger for arbeidsutveksling, i dette tilfellet mellom Noragric ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) og Sokoine Universitetet i Tanzania (SUA).

I et år framover vil Cecilie jobbe sammen med Solomon og Twawose for å få skoleyoghurtprosjektet skikkelig stablet på beina. Helene vil fortsette å jobbe med prosjektet fra Norge, hvor hun har startet doktorgraden sin om blant annet Twawose og skoleyoghurtprosjektet.

Dette innlegget ble publisert i Forskning. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s