Julemarked for prosjektene i Tanzania

Markedet foregikk i hagen til Marianne og Erling i Ås lørdag 30. november og søndag 1. desember. Drivhuset var fylt med diverse hjemmeproduserte safter, geler og husflidsprodukter samt tekstiler, kurver og kaffe fra Tanzania. Ellers var det loppemarked i et stort telt og kafe i et annet. 4 bålpanner lyste og varmet både lørdag og søndag, og det var mulig å steke pannekaker på bålstekepanner. Før helgen falt det passe med snø, og et nydelig vintervær satte god førjulsstemning.

 

Koret Rødstrupen sto for et forfriskende kulturinnslag med Tanzanias nasjonalsang, en hyllest til alle de arbeidende hender av Mikis Theodorakis og den klassiske arbeidersangen «Vi bygger landet».

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Tusen takk til koret, til alle gode støttespillere som har gitt produkter til markedet og til alle som hjalp til med arrangementet. Og takk til alle dere som handlet julegaver. Til sammen fikk Mgetas venner inn mer enn 60.000,-. Beløpet er i sin helhet overført til Tanzania og prosjektene der.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Norge og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s