Ny yoghurtpakning i Mgeta

IMG_5042

Twawoses leder drikker gjerne yoghurt av den nye forpakningen

Twawose har nå laget yoghurt i mer enn 3,5 år. I flere år har de jobbet hardt for å utvikle bedriften med støtte fra ulike hold. Endelig har felles arbeid ført til at yoghurten nå selges i ny og bedre forpakning. Dette vil bedre kvaliteten på yoghurten og holdbarheten. Det har vært en lang prosess, spesielt med tanke på at dette krever strøm. Nå som det er satt opp solcellepaneler ligger alt til rette for at dette skal gå bra. Men det er ikke bare bare å få alt til å fungere 100%. Solcellepanelene fungerer ikke som de skal, men dette jobbes det med. Twawose bruker i stedet generator for å forsegle pakningene siden både Twawose og kjøperne i Mgeta har ventet lenge på denne nye utviklingen. Allerede kan vi se en økning i interesse for yoghurten. Og snart er kanskje geiteyoghurten å finne i Morogoro også. Det blir spennende å se hvor dette fører hen.

IMG_4884

Cecilie og Helene viser stolt frem den nye yoghurtpakningen etter flere års arbeid med for å få det til

IMG_4872

Godt samarbeid for å få yoghurten i den nye forpakningen

Dette innlegget ble publisert i Skolemat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s