Ny film fra Mgeta «Mbuzi wa Maziwa»

Filmen «Mbuzi wa Maziwa» (melkegeiter) gir et innblikk i utfordringer småbønder i Mgetaområdet i Tanzania møter til daglig. Filmen fokuserer på hvor viktig norske melkegeiter kan være for bøndene i dette området når det gjelder å bedre ernæringen og øke inntekten til familien.

Den er produsert av Edla G. Netland og laget i samarbeid med Universitetet for Miljø- og biovitenskap (UMB) og Sokoine landbruksuniversitet (SUA) i Tanzania gjennom forskningsprogrammet EPINAV. Hvis du ønsker en kopi av filmen kan du sende mail til library.noragric@umb.no.

Dette innlegget ble publisert i Geiter, barn og ungdom. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s