Celestine og Elizabeth har fått hver sin geit

Husker du Celestine og Elizabeth? I slutten av november og begynnelsen av desember fikk de materialer til å bygge geitefjøs. Med instruksjon fra Solomon og hjelp fra nære slektninger og venner har de to ungdommene bygget hvert sitt geitefjøs på småbruket der de bor. Det er inngangsbilletten for å kunne motta en melkegeit av norsk avl.

21. desember mottok de to barneskoleelevene hver sin geit i Bunduki nede i dalbunnen et godt stykke unna og langt nedenfor landsbyene oppe i fjellsiden hvor de bor. For tiden striregner det i Uluguru-fjellene, som dere ser av bildene av barna med geitene. Regntiden, som vanligvis begynner i mars, har satt inn i oktober, november og især desember. Regnet holdt likevel ikke de to elevene igjen i Bunduki. Klissvåte, men glade, tok de raskt farvel med Solomon i regnet for å følge den verdifulle geita opp i fjellet og så kunne vise den for familien hjemme.  

Celestine goat shed before roofing

Celestines nye geitefjøs


Giving dairy goat was done on 21st December to Celestin at Bunduki village.

Celestine med sin nye geit


Elizabeth with her New goat shed before roofing

Elizabeth med sitt nye geitefjøs


The same day Elizabeth also was given a dairy goat from one of the dairy goat keeper

Elizabeth med sin nye geit

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter i Tanzania. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s